Answer:-

I am working .net application. I have this error when i open my application solution file and build my application that time getting this error.

 and then i referred in this link.

he mentioned about I won't open the parent folder solution file. that's the reason happens this error. 

Basically, the error means that there is a web.config file in one of your subfolders that has a configuration element that it should not have. Is this you root/only web config file? If not, could you please post those as well? Also, it sounds stupid, but I would double check that you're opening the website itself in your IDE (and not mistakenly opening a parent folder) I have seen people spend a couple hours trying to debug this same error, when all along they weren't in the right directory. Here is a good explanation on how the web.config hierarchy is set up for ASP that will help you visualize how this works:

http://scottonwriting.net/sowblog/archive/2010/02/17/163375.aspx



Read more ...

Multiple CustomActionData fields

Posted by senthil | 8:02:00 AM | , , | 0 comments »

This is multiple CustomActionData field pass in SetUp  file.

 it is possible to add one or more custom screens in the setup wizard, with fields (e.g. text boxes) where the user can enter additional installation parameters.
A custom field can then be passed to a "Custom Action" class library project, to handle the user field. The image below shows how the property "ServerName" gets mapped to the EDITB1 text field:


Within the Custom Action class, the property is accessed as follows:
string targetdir = Context.Parameters["TARGETDIR"];
string stationname = Context.Parameters["STATIONNAME"];
string facility = Context.Parameters["FACILITY"];
string line = Context.Parameters["Line"];
string email = Context.Parameters["Email"];
string environment = Context.Parameters["ENVIRONMENT"];
/TARGETDIR="[TARGETDIR]\" /STATIONNAME="[STATIONNAME]" /FACILITY="[FACILITY]" /LINE="[LINE]" /EMAIL="[EMAIL]" /ENV="[ENVIRONMENT]"
Read more ...

I have a service setup. It has one shortcut in application folder (In Users program menu). When I try to install installation has completed with no issues. But after installation when I click the shortcut the first time open the application and then when i click the shortcut in Second time the service application is re-installing again and showing error like "Error 1001. The specified service already exists". If I click "OK" of the error dialog if is showing a dialog "Fatal error during installation." with the title "Problem with shortcut". I am using C# for the development. Event log is as below


 The description for Event ID ( 11001 ) in Source ( MsiInstaller ) cannot be found. The local computer may not have the necessary registry information or message DLL files to display messages from a remote computer. You may be able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and Support for details. The following information is part of the event: Product: "My Project Solutation" -- Error 1001. Error 1001. The specified service already exists, (NULL), (NULL), (NULL), (NULL), , .


0000: 7b 33 34 42 41 38 32 44 {34BA82D
0008: 39 2d 31 44 39 45 2d 34 9-1D9E-4
0010: 33 39 38 2d 42 38 30 31 398-B801
0018: 2d 43 42 46 33 35 43 37 -CBF35C7
0020: 32 46 42 34 39 7d 2FB49}
Read more ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...